Sinema/TV - Haberler

The Witcher dizisinden Geralt’ın bulunduğu görsel sızdırıldı

Netflix‘te yayınlanacak olan yeni Witcher dizisi, fantastik hikaye sevenler tarafından merakla bekleniyor. Video oyunlar yerine kitaplarda geçen hikayeleri anlatacak olan dizi için ilk video geçtiğimiz dönemlerde yayınlanmıştı. Şimdi ise dizi ile alakalı ilk görsel sızdırıldı. Henry Cavill‘ın, Geralt olarak gözüktüğü görselde kendisini muhtemel bir kovalamacanın içerisinde görüyoruz. Çekimleri halen devam eden dizinin oyuncu kadrosu ilk duyurulduğunda oldukça eleştirilmişti. Kitaplarda yapılan karakter tasvirlerine uymayan yapımcılar, karakterleri kitaplardan bağımsız olarak seçmişti.

Wither dizisinden ilk görsel geldi

Dizinin tam olarak ne zaman yayınlanacağı belli değil. 2019’un yaz aylarında çıkacağı tahmin edilen dizi özellikle oyuncular tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Geralt‘ın gençliğini anlatacağını tahmin ettiğimiz dizinin kaç sezon süreceği de başka bir merak konusu olmuş durumda. Sadece Netflix‘te yayınlanacak dizi, bakalım beklediği başarıya ulaşacak mı?

Oyunlarıyla milyonları kendine hayran eden Witcher markası, oyunları haricinde kitaplarında daha derin hikayeler barındırabiliyor. Peki siz yeni Witcher dizisi için heyecanlı mısınız? Sizce Geralt’ın dışında duyurular diğer oyuncular, Witcher evrenini iyi bir şekilde temsil edebilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu