Sinema/TV - Haberler

The Witcher dizisinin senaristi belli oldu

The Witcher serisi hem video oyun dünyasında hem de edebiyat dünyasında oldukça büyük bir hayran kitlesine hitap eden bir seri haline geldi. Geride bıraktığımız aylarda dizisinin geleceği açıklanan The Witcher için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Netflix’in üstlendiği dizinin senaristi ise belli oldu. Yetkililer tarafından açıklanan bilgilere göre Daredevil ve Defenders dizinin senaristi olan Lauren Schmidt, The Witcher’ın dizisinin hikayesini yazacak.

The Witcher dizisinin senaristi Netflix tarafından açıklandı

Oyunun sağladığı başarı ardından isminden oldukça fazla söz ettiren The Witcher dizisinin nasıl bir hal alacağı veya nasıl bir şeye benzeyeceğini oldukça merak ediyoruz. Oyunların aksine Andrzej Sapkowski‘nin romanlarını konu alacak olan dizinin çıkış tarihi veya kaç bölüm olacağı ise henüz açıklanmadı.

Şahsen The Witcher hikayelerinin dizi olarak çekilmesi fikrinin temaya daha uygun olacağını düşünüyorum. Diğer bir yandan ana karakterimizin ise Geralt mı? Yoksa başka bir Witcher mı olacağını bilmiyoruz . Her bir bölümde başka bir canavar avına çıkan bir karakteri izlemek oldukça zevkli olurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu