Oyun Haberleri

The Witcher Remake açık dünya olacak

The Witcher Remake açık dünya olacak. Geçtiğimiz ay bir dolu Witcher Projesi duyuran CDPR, Unreal Engine 5 ile geliştirilecek The Witcher Remake oyununu da Ekim sonunda resmen duyurmuştu. Ardından sessizliğe bürünen firma, 2022 üçüncü çeyrek mali raporunda oyuna kısa da olsa yer vermiş.

The Witcher Remake açık dünya barındıracak

CDPR mali raporunda oyunun ” hikaye odaklı, tek kişilik açık dünya rol yapma oyunu” olacağı ve “başka detaylar paylaşılana kadar beklememiz gerekeceği” vurgulanmış. CD Projekt’den  Adam Badowski oyuna dair şu açıklamayı yapmıştı:
” Witcher, CD Projekt Red için her şeyin başladığı oyundu, ilk oyunumuzdu,  bizim için çok önemli bir andı.  Geriye dönüp, The Wİitcherı yeni nesile uyarlamak bize aynı heyecanı tattırıyor.”
The Witcher Remake açık dünya
CDPR, The Witcher yeniden yapımının alışıldık Witcher oyunları kalitesinde olacağını belirtmişti. Bu aşamada, oyuna Witcher 3 tarzında bir açık dünya ekleneceğine dair beklentiler artmış durumda.  İlk Witcher oyununda Geralt’ı, üçüncü oyunda kısaca ziyaret ettiğimiz Temerian’ın başkenti Vizima’da bol bol göreceğiz.  Ve oyunun yapısına bakılırsa Temerian bölgesi detaylı şekilde oyunda yer alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu