Sinema/TV - Haberler

Thor’un babası Odin hakkında ortaya atılan komik iddia

Yakın zamanda vizyona girecek olan Avengers Endgame‘de önemli bir rolde olacağı tahmin edilen Thor’un, babası Odin hakkında ortaya ilginç bir iddia atıldı. Ortaya atılan iddiaya göre Thor: Ragnarok filminde gözüken sahte Sonsuzluk Eldiveni, Odin tarafından sıkça kullanılmış. Üzerinde sahte Sonsuzluk Taşları’nın bulunduğu eldiven, Reddit kullanıcılarına göre Odin tarafından düşmanlarını tehdit etmek için geliştirilmiş. Hatta Thor filmlerinde sıkça gösterilen Asgard’ın altından kaplama olması, bu eldiven sayesinde alınan haraçlara bağlanıyor. Reddit forumlarında bu durumla alakalı bolca şaka yapan kullanıcılar, Odin’i yavaş yavaş bir “meme” karakteri haline getiriyor.

Thor’un babası Odin hakkında ortaya atılan komik iddia

Odin’in hazineleri arasında bulunan replika eldiven, Thor Ragnarok filminde yok edilmişti. Komik sahnelere yer veren Ragnarok filminin yönetmeni Taika Waititi’nin ise Marvel’a yeni bir film daha çekeceği tahmin ediliyor. Yine aynı tarzda olacağı söylenen film, bakalım Marvel hayranlarını memnun edebilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

Avenvers Endgame filmi ise 26 Nisan tarihinde vizyona girecek. Umarız Endgame’le birlikte Marvel hayranları sinema salonlarından memnuniyetle ayrılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu