Oyun Haberleri

Titanfall 2 için yakın çıkış tarihi verildi

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından ise yayımcılığı üstlenilen Titanfall, 2014 yılında piyasadaki yerini almıştı. Bilgisayar ve Xbox platformları için geliştirilen yapıtın ikinci oyunu ise geçtiğimiz yıldan itibaren sızıntılar ve açıklamalar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Sızıntılar ile ikinci oyununda bir senaryo modunun olabileceği gündeme birkaç kez gelmiş iken; oyunun baş yazarı olan Jesse Stern tarafından yapılan açıklama ile bu dedikodunun yerini onay aldı. Yani, Titanfall 2 için bir senaryo modunun olacağı kesinleştiğini müjdeli bir şekilde sizlere sunuyoruz.

Senaryo modunun onaylanması ile birlikte ise, oyunun yakın çıkış tarihi de gözüktü. Titanfall 2; 2017 yılının Mart ayından önce raflardaki yerini alacağı belirtildi. Görünen o ki, Titanfall 2; 2017 yılının ilk çeyreğinde piyasadaki yerini alacak. Peki, PlayStation 4 platformu ne olacak? Bu sorunun da cevabı bizlerle buluştu ve oyunun PlayStation 4 için de geleceği belirtildi.

Bu iki sorunun cevabı ile birlikte bir sürpriz de bizlerle buluştu. Titanfall 2 ile birlikte seriye uygun bir dizinin müjdesi verildi. Bakalım Titanfall 2, ilk oyunun eksikliklerini ne kadar kapatabilecek…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu