Oyun Haberleri

Titanfall 2’nin yeni co-op modu geliyor

Respawn Entertainment’ın sevilen serisinin ikinci oyunu olan
Titanfall 2’nin yeni co-op modunu içeren Operation Frontier Shield DLC’si, ücretsiz olarak geliyor. Frontier Defense isimli yeni mod, dört oyuncunun dalga dalga gelen ve sürekli artan zorluk seviyesindeki düşmanlara karşı hayatta kalmaya çalışmasıyla ilgili.

Yok kedilen düşmanlardan kazanılan altınlar ile, dalgalar arasında yeni ekipmanlar alabilirsiniz. Batteries, Arc Traps ve Sentries bu ekipmanlardan bazıları. Frontier Defense oynarken aynı zamanda Aegis Rank’leri kazanabilirsiniz. Yeni Titan geliştirme sistemi olan Aegis Rank ile, pilotunuza ve titanınıza yeni güncellemeleri yapabilirsiniz.

Oyunun sahip olduğu Homestead, Forwardbase Kodai, War games, Rise ve Blackwater Canal isimli beş haritada oynanabilir olacak olan mod, yeni düşman modelleri ve “Insane” zorluk modunu da beraberinde getirecek.

Yukarıda adı geçen harita Rise, aslında yeni bir harita ama Titanfall’un ilk oyununda bulunduğu için, oyunu oynayanlar bilir. Yeni ücretsiz DLC olan Operation Frontier Shield, 25 Temmuz’da oyuncularla buluşacak. Yayınlanan oyun içi videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu