Oyun Haberleri

TMNT: Shredder’s Revenge, mobil cihazlarda ücretsiz

Netflix aboneliğiniz varsa, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge oyununu, platformun üyelerine özel olarak yayınlandığınızı bilmenizde fayda var. Netflix Games oyunu iOS ve Android mobil cihazlarda ücretsiz olarak yayınlandı.

TMNT: Shredder’s Revenge, Netflix abonelerine ücretsiz

Shredder’s Revenge, Turtles in Time gibi klasik TMNT yandan kaydırmalı beat-’em-up’ları yeniden ön plana çıkartan bir oyun. Eski arcade salonlarında yaşadığımız eğlenceyi televizyonlarımıza getiriyordu. Ancak Netflix Games tarafından platforma getirilen oyun, mobil cihazlarda da oynayabilme şansı sunuyor. Üstelik ücretsiz olarak. Ayrıca oyun sırasında ekstra bir ücret de talep etmiyor.

TMNT: Shredder's Revenge, Netflix abonelerine ücretsiz

Yaklaşık 2 GB büyüklüğündeki oyun (ilk yüklemede 279 mb iken, sonrasında 1,5 GB’lık bir indirme daha yapıyor) harika piksel görsellere sahip. Eski günlerdeki anılarınızı tekrar canlandırmanız için müthiş bir fırsat gibi görünüyor.

Netflix, son eklenen Kentucky Route Zero ve Twelve Minutes’tan büyüyen ve etkileyici mobil oyun serisine, önümüzdeki aylarda Vikings: Valhalla ve Valiant Hearts: Coming Home da kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu