Oyun Haberleri

Tom Clancy’s The Division 2’de, üç farklı Dark Zone yer alacak

Ubisoft, The Division 2’nin yeni Dark Zones moduyla ilgili  geçen hafta bir çok yeni bilgi paylaşmıştı. Tom Clancy’s The Division 2‘de Washington D.C.’nin üç ayrı Dark Zone bölgesi olacak.  DZ East, DZ South ve DZ West. adlı 3 ayrı Dark zone bölgesi yeni oyunda bizleri bekliyor. Yeni bir canlı yayın düzenleyen Tom Clancy’s The Division 2, geliştirici ekibi, Georgetown’da yer alan Dark Zone West’e odaklandı. Tom Clancy’s The Division 2’nin 2 saat süren canlı yayın etkinliğinde geliştirici ekip oyunla ilgili önemli bilgiler verdi.  2 saat süren canlı yayın etkinlik videosuna aşağıdaki oynatıcı üzerinden göz atabilirsiniz.

Tom Clancy’s The Division 2 yeni oynanış görüntüleri

Haritanın ortasındaki dev bir alan yerine Tom Clancy’s The Division 2‘de 3 ayrı Dark Zone yer alacak. Her bölge farklı bir harita tasarımına sahip olduğu için, bölgelerdeki çatışma stratejileri de farklı olacak.  DZ West, yerleşim bölgesi daha eski bir mimariye ve sokaklara sahip olacak. Bu bölgede daha fazla sıcak temas ve yakın çatışma olacak.

 Tom Clancy’s The Division 2, 15 Mart‘ta Xbox One, PS4 ve PC için çıkacak. Özel beta 7 – 10 Şubat tarihleri ??arasında düzenlenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu