Oyun Haberleri

Tom Clancy’s The Division ücretsiz oluyor

Geride bıraktığımız sene başarılı bir çıkış dönemi yakalayan Tom Clancy’s The Division, Uplay’de bir süreliğine ücretsiz oluyor. Geliştirici ekibin söylediğine göre oyunu haftasonu boyunca ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Ancak oyun dosyalarının büyüklüğünden korkup indirmek istemiyorsanız, geliştiriciler sizin için bir güzellik daha yaptı.

Açıklamalara göre oyunu şimdiden indirip, haftasonu boyunca oynamak mümkün durumda. Bu arada bu etkinliğin sadece Uplay’e özel olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim. Ubisoft, bu etkinlikle beraber Tom Clancy’s The Division‘ın fiyatını da indirime sokacağını belirtti. Yani oyunu denedikten sonra satın almaya karar verirseniz bu indirimi kaçırmamanızı öneriyoruz.

The Division bu hafta sonu ücretsiz

Alışveriş çılgınlığının tavan yaptığı bir Kara Cuma gününde kağıt paralar üzerinden yayılan virüs sonucu New York sokaklarını kötü adamlardan temizlemek zorundasınız. Adaleti sağlayan bir asker olduğunuz Tom Clancy’s The Division’da, yer yer RYO öğeleri de bulunuyor. Arkadaşlarınız ile co – op bir maceraya çıktığınız oyunda New York sokakları size soğuk terler akıtacak. Keza yapay zekanın oldukça zor olduğu ve MMO mantığı ile ilerleyen Tom Clancy’s The Division, karakterinizi güçlendirmek için zorlu yollardan geçmelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu