Sinema/TV - Haberler

Tom Hardy’nin Venom’u canlandıracağı açıklandı!

örümcek Adam ve karakterlerinin haklarını elinde bulunduran Sony bildiğiniz gibi Marvel ile ortaklaşa bir ilerleyiş gösteriyor. örümcek Adam filmi için Marvel ile anlaşan Sony, buna rağmen kendi evrenini yaratmakta da kararlı. Bunun ilk adımı olarakta Venom filminin geleceği daha önceden açıklanmıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise firma bomba bir açıklama yaptı ve Venom karakterini canlandıracak olan sürpriz ismi duyurdu.

Firmanın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre ünlü oyuncu Tom Hardy, Venom filminde başrolü kapmış durumda. The Dark Knight Rises filmindeki Bane ve Mad Max performansı ile birlikte oynadığı tüm rollerin fazlasıyla hakkını veren Tom Hardy, bu sefer de siyahlara bürünecek.

Bu duyurunun yanı sıra filmi Zombieland filminden de hatırlayacağımız Ruben Fleischer’in yöneteceği de açıklandı. Duyuruda dikkat çeken bir diğer detay ise kullanılan “Sony’nin Marvel Evreni” ibaresi oldu. Başta da dediğim gibi firma muhtemelen kendi Marvel evrenini, elinde bulundurduğu lisanslar ile oluşturacak.

Eddie Brock karakterini canlandıracak olan oyuncunun Venom performansını açıkçası büyük bir merakla bekliyoruz. Bu sürpriz duyuru hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu