Oyun Haberleri

Tomb Raider baskılı ayakkabılar çok can yakıyor

Biz oyuncular, sevdiğimiz bu hobiyi veya daha doğrusu bu yaşam tarzını dışarı da yansıtmak için kimi zaman çeşitli ürünlere başvururuz. Tişört, şapka, telefonun ana ekranındaki resim, sosyal medyadaki profil resmi, hatta giydiğimiz çoraba kadar en az bir parçamız oyunculuk ile alakalıdır.

Bazı ayakkabı firmaları yine biz oyuncular için kimi zaman çok çekici ve güzel işlerle karşımıza çıkıyor. GamerShoes adlı yeni oluşumun ayakkabıları da bu çekici işlerden. Sitelerinde daha birçok ürün bulunsa da hem günümüze daha yakın, hem de oyun dünyasının kültlerinden birisi olan Tomb Raider’ı en yeni oyunu Rise of the Tomb Raider ile ‘converse’ modelindeki ayakkabılarına basarak çok sağlam bir iş çıkarmışlar.

Kişisel fikrimi söylemem gerekirse artık Converse tarzı ayakkabı modellerinin modasının geçtiğini düşünüyorum ancak şöyle siyah veya kırmızı tonları ile çevrelenmiş bir DOOM görselini şu anda giydiğim ayakkabılara bassalar, herhalde hiç düşünmeden alırdım. Aşağıya birkaç model koyuyorum, daha fazlasını görmek isterseniz şuraya tıklamanız yeterli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu