Sinema/TV - Haberler

Tomb Raider dizisi geliyor

Geçmişimizin kahramanı Lara Croft sonunda TV’ye geliyor. Tomb Raider Dizisi, Amazon tarafından çalışılmaya başladı. Flebag’in yazarı Phoebe Waller-Bridge, yapımın bölümlerini hazırlamayta başlıyor.

Tomb Raider dizisi Amazon’da yayınlanacak

The Hollywood Reporter‘ın haberine göre dizi geliştirme aşamasında. Amazon ile anlaşması olan bir yapım şirketi olan Ryan Andolina ve Amanda Greenblatt ile birlikte Phoebe Waller-Bridge baş yapımcı olacak. Waller-Bridge aynı zamanda Indiana Jones 5 filminde de görev alıyor.

Tomb Raider dizisi Amazon'da yayınlanacak

Geliştirici Crystal Dynamics kısa süre önce Amazon Games’in bir sonraki Tomb Raider oyununu yayınladığını duyurmuştu. Bu başlık hakkında pek bir şey bilinmiyor, olsa da Amazon’da yayınlanacak dizi ile paralelel ilerleyeceği düşünülüyor.

Amazon bir yandan God of War dizisi ve Mass Effect oyunlarının TV’ye getirilmesi için çalışma içinde. Son dönemde firmaların hummalı bir şekilde oyunların konularını alıp TV’ye aktarması bir akım oldu. Bundan on-onbeş sene kadar önce Uwe Boll’uın ele alıp beyaz perdeye getirdiği yapımları düşününce, biraz erken davranmış olduğunu görüyoruz. Ancak bugün yayın platformlarına gelen film ve diziler için de öncülük yaptığı ortada.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu