Oyun Haberleri

Tracer’ın eşcinsel olduğu kesinleşti

Blizzard’ın belki de son zamanlarda en fazla sükse yapan oyunu Overwatch, kısmen beklenmedik bir şekilde bu senenin en iyi oyunu seçildi ve hala gündelik olarak milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Belki de oyunun ‘maskotu’ olarak bile sayabileceğimiz popüler karakteri Tracer’ın eşcinsel olduğuna dair çeşitli dedikodular uzun süredir oyuncuların ağzına takılmış durumdaydı. Zaten günümüzde insanlığın çeşitli cinsiyet yakıştırmalarının önüne geçmiş olması da Blizzard gibi öncü firmaların bu konuda da çeşitli adımlar atmasına sebep olmuştu.

Dün Blizzard’ın yayınladığı Reflections adlı çizgi roman bölümünde Tracer’ın macerasını ve son olarak evine, eşinin yanına gittiğini görüyoruz. Eşinin bir kadın olması belki günümüzde normal karşılanması gereken bir şey gibi görünebilir ancak Overwatch topluluğunun neredeyse yarısının bu karardan hiç hoşlanmadığını da söylememiz gerekiyor. Belki de Tracer ile evlenmek isteyen oyuncuların oluşturduğu bir güruhtur bu bilemeyiz 🙂

Sonuç olarak, hayallerinizi yıkmak istemem sevgili arkadaşlar ancak Tracer’ın erkeklerde gözünün olmadığını da böylece anlamış olduk. Sıkıntı yok, Mercy veya Pharah hala bu konuya bir açıklık getirmedi, umudunuzu kaybetmeyin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu