Sinema/TV - Haberler

Türk distopik dizisi Sıcak Kafa için yeni fragman

Özellikle atmosferi ve konusu ile dikkat çeken Sıcak Kafa dizisi geçtiğimiz aylarda duyurulmuş ve yapımın Netflix’te yayınlanacağı açıklanmıştı. Yayın tarihine çok kısa bir süre kalan Sıcak Kafa dizisi için yeni bir fragman ise geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Bu fragmanla birlikte tam oyuncu kadrosu da ortaya çıkmış oldu.

Sıcak Kafa dizisi için yeni bir fragman yayınlandı

Sıcak Kafa dizisi Afşin Kum’un aynı eserinden uyarlandı. Yönetmenliğini Mert Baykal ve Umur Turagay’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Mert Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Zafer Külünk ve Gökhan Şeker kaleme aldı. 

Daha önce dizinin başrollerinde Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh gibi isimlerin yer aldığı açıklanmıştı. Yayınlanan son fragmana baktığımızda ise sürpriz bir ismin daha kadroda yer aldığını görüyoruz. Ünlü oyuncu Haluk Bilginer’in dizide Fazıl karakterine hayat vereceği belirtildi. Dizinin yeni fragmanı ve Netflix’te yer alan konusu şu şekilde;

İletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki distopik bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Murat Siyavuş acımasız bir kurumun hedefi haline gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu