Oyun Haberleri

Türk oyunu Beat the Game’den ilk fragman geldi!

Karate Kamil’i hatırlayanlar? Eğer 2000’lerin başında internetle tanıştıysanız, Cemre Özkurt’un animasyon serisinden haberdar olmamanız mümkün değil. Kendisi San Francisco’da kendi şirketini, Worm Animation’ı kurdu. Worm’un elinden çıkma ilk oyun Beat the Game çok yakında PC ve MAC kullanıcılarıyla buluşacak.

Müzikal/Macera türünde olan oyunun ilk fragmanı bu hafta yayına girdi. Macera oyunlarının “bulmacayı çözme” metasına sağdık kalan Beat the Game, tarzıyla hayli ilgi çekici görünüyor.
Oyunun tanıtım metniyse şu şekilde:

“Absürt, soyut bir paralel evrenin içinde geçen oyun, alternatif bir geleceği resimliyor. Oyundaki kahramanımız Mıstık yolunu, rastladığı objeleri bir araya getirerek oluşturduğu seslerle buluyor. Boynundaki kayıt cihazıyla hiç duyulmamış sesler arayan Mıstık, bazen bir taşı fırlatarak çıkardığı gürültüyü kaydediyor, bazen de yeni tanıştığı başka bir karakterden ses örnekleri alıyor. Oyun boyunca bu parçaları birleştirip benzersiz bir müzik oluşturmaya çalışıyor.
Filmsel bir anlatımla ilerleyen Beat the Game, özellikle müzik tutkusu olanlar ve kaliteli grafikli macera oyunları sevenler için heyecan uyandırıyor. “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu