Oyun Haberleri

Türk Süper Mario, İngiltere’de kaçakçılıktan dolayı yakalandı

Oyun dünyasının en ikonik ve bilinen karakterlerinden biri olan Mario, oldukça ilginç bir benzetme ve haber ile karşımıza çıktı. Almanya’da uyuşturucu kaçakçılığı sebebi ile 10 yıl hapis yatan Fikri Yaraşır‘ın çıktıktan sonra İngiltere’de de benzer bir şebeke kurduğu ortaya çıkmış. Mario lakaplı Fikri, tam 210 kilo eroin ile yakalanmış.

Mario lakaplı Türk kaçakçı yakalandı

Tabi işin içerisine oyunların ve Mario‘nun girmesi ise tahmin edebildiğiniz gibi bıyıklardan kaynaklanıyor. BBC’nin haberine göre bıyıkları sebebi ile Mario‘ya benzetilen ve bu lakap takılan Fikri Yaraşır, İngiltere’nin son yıllardaki en büyük eroin kaçakçılığı şebekelerinden birisini kurmuş. Yaraşır’ın İngiltere’nin kuzeyinde bulunan Glassop’ta bir pizza ve kebap restoranı açtığı ve bu restoran üzerinden kaçakçılık faliyetlerini yürüttüğü rapor edilmiş.

Nisan ayında 25 yıl hapis cezasına çarptırılan Mario lakaplı Yaraşır‘ın yeni düzenlenen mahkemesinde ise suç ortaklarına dair bilgiler ile birlikte çetenin geri kalanına dair cezalar da belli olmuş. Yine aynı mahkemede 2016 yılından beri takip edilen Mario‘nun İstanbul’dan yola çıkan 210 kilo eroin ile birlikte suç üstü yakalandığı da belirtilmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu