Oyun Haberleri

Türk yapımı Fabric, Steam’de yeşil ışık bekliyor

Türk yapımcılar Torreng Labs tarafından geliştirilen Fabric, bölümlerin şeklinin ve yapısının değişebildiği bir Puzzle FPS oyunu olarak tanımlanıyor.

Gerçekten ilginç ve eğlenceli bir yapısı olan oyun, eğer Steam Yeşil Işık’tan beklenen desteği alabilirse, Steam’de satışa sunulacak. Oyunun temel özellikleri Steam Yeşil Işık sayfasında şöyle belirtilmiş:

-Uzayı Eğip Bük: Silahın ile iki küpü seç, ve ortasındaki tüm uzay yok olsun. Böylece tüm bölümü sıkıştırıp dünyanın şeklini değiştirebilirsin.

-Fizik Kurallarına Karşı Gel: İçinde bulunduğun çevreyi değiştirmek çıkışa ulaşmak için yeterli olmayabilir. Yerçekimini ve diğer fizik kurallarını da değiştirmen gerekecek.

-Beyninin Sınırlarını Zorla: Önüne konulan bulmaca bölümün ta kendisi. Yatay veya dikey düzlemde bölümü bük, doğru parçaları birleştir ve çıkışa giden yolu kendin yarat.

Eğer siz de Fabric’i birinci elden denemek istiyorsanızı şuradan oyunun demosunu indirebilir, şuradan ise Steam Greenlight sayfasına ulaşarak “Evet” diyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu