Oyun Haberleri

Türk yapımı hırsızlık oyunu Dark Inside için yeni fragman yayımlandı

Türk ekip G-Tech Atölye tarafından geliştirilen Dark Inside, 2018 yılı içerisinde duyurulmuştu. Battle royale teması ile gizlenme temasını birleştirmeyi amaçlayan oyun için, geliştirici ekip yeni bir fragman yayımladı. 

Türk oyunu Dark Inside için yeni bir fragman yayımlandı

Dark Inside için yayımlanan yeni fragman, bizlere oyunda yer alacak siper alma, ateş etme, kayma, hatta mermisi biten silahı rakibimizin kafasına fırlatma gibi mekanikleri gösteriyor. 

Dark Inside, 12 hırsızın birbirinden habersiz olarak terk edilmiş Ludolph Kasabası’na girmesi ile başlıyor. Hırsızlardan en çok para ve mücevheri toplayan kişi olmaya çalışacağımız oyunda, bulduğumuz çeşitli silahlarla rakiplerimizi de öldürebileceğiz. Bu tarzı ile her ne kadar Battle Royale oyunlarını andırsa da, amaç en sona kalmaktan ziyade en çok ganimeti ele geçirmek olacak. Ayrıca kasabada bir şeylerin ters gittiğini anlayan polislere de yakalanmamamız gerekiyor.

G-Tech Atölye ekibi, Dark Inside üzerinde bir yıldır çalışıyor. Oyun çıktıktan sonra üç farklı harita da güncelleme ile eklenecek. Ayrıca yapımcı firmanın söylediğine göre yeni oyun modları da ilerleyen zamanlarda eklenecek. Siz Dark Inside hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu