Oyun Haberleri

Tuvaletten çıkan PlayStation 5

Yılbaşı dönemi yaklaşırken aileler de birbirlerini sevindirebilmek için bir hediye yarışı içine girdi. Kimi zaman hediyeler kutusundan dahi çok tahmin edilebilir seviyede olsa da bazıları bunun için farklı çözümler üretebiliyorlar.

PlayStation 5 tuvaletten çıktı

Hediyenin ne olduğuunu önceden tahmin edilmemesi birçok kişinin önem verdiği konulardan biri. Sonuçta sürpreizin bozulmasını kimse istemez. Ancak bu hediye sanki biraz sınırı aşmış gibi görünüyor.

Çocuklarına PS5 hediye etmek isteyen ebeveyn, çocuklarının kutusundan ne olduğunu anlamaması için farklı bir çözüme başvurdu. Reddit’te paylaşılan görselde PlayStation’ın mavi rengi ile bir hediye kağıdı ile kaplanan tuvaletin olduğu görülüyor. İçinde ne olduğu pek de tahmin edilemez nitelikte.

Paketini açacak olan hediye sahibinin ne duygular yaşayacağını bilmiyoruz ama şimdiye kadar Reddit’teki paylaşımı görmediyse yüzündeki şaşkınlık ifadesini de merak ediyoruz. Sonuçta hergün bir tuvaletten PlayStation 5 çıkmıyor. Önümüzdeki sene aile ne hediye edecek acaba? Huni şeklinde bir kutudan VR gözlüğü mü?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu