Oyun Haberleri

Twitch’te Yayın Sırasında Kadına Şiddet Şoku!

Twitch’te neler oluyor? Hani gerçekten. Son birkaç haftadır sizlere aktardığımız absürt olayların listesi iyice kabarmaya başladı. Önce resmi bir oyun firması için çalışan yayıncı bağış yapan hayranına hakaret etti, işi bıraktı. Sonra ilgi çekmekten başka hiçbir amacı olmayan bir kadın dikkatsizliğinin bedelini ödedi. Şimdi? Bu sefer olan cidden rahatsız edici, baştan söyleyeyim.

JOEDADDY505 yayınını sonlandırdı, daha doğrusu o sonlandırdığını düşündü diyelim. Yayını kapatmadığı gibi mikrofonunu da açık bırakmıştı. İlk başlarda anlamsız seslerin ardından neler döndüğü ortaya çıktı. Paylaşılan videoda JOEDADDY505 isimli yayıncının sevgilisine/karısına hakaretler ettiğini ve bağırıp, çağırdığını duyabilirsiniz. Aklınıza gelebilecek her türlü küçük düşürücü hakaret ve küfrün ardından fiziksel şiddeti fena halde çağrıştıran sesler de geliyor. Ardından kadın ağlayarak uzaklaşmasını, yoksa polis çağıracağını söylüyor. Daha fazla fiziksel şiddet… Ardından tüm video çığlıklar eşliğinde devam ediyor.


Olayın saptanmasının hemen ardından Twitch söz konusu yayıncıyı süresiz olarak uzaklaştırırken, YouTube da Joe’nin kanalını tamamen sistemden sildi. Sonuç olarak, kadına şiddet bir kez daha en acımasız şekilde kendini göstermiş oldu. Eğer söz konusu kullanıcının tek cezası bunlar olacaksa, yasaklanmanın ödül bile olacağını söyleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu