Teknoloji Haberleri

Twitter düzenleme özelliği üzerinde çalışıyor

Elon Musk’ın şirketin 73,5 milyon hissesini satın almasının ardından yaptığı paylaşım ile Twitter kullanıcılarına “Değiştirme butonu ister misiniz?” diye sormuştu. Hemen ardından, firma tarafından da resmi açıklama geldi. Kullanıcılarının uzun zamandır beklediği Twitter düzenleme özelliği sonunda geliyor.

Yanlış mesajlar Twitter düzenleme özelliği ile düzeltilebilecek

Twitter Comms tarafından yapılan açıklamada, anketin bugünkü duyuruyla hiçbir ilgisi olmadığını açıklıyor.

Yanlış mesajlar Twitter düzenleme özelliği ile düzeltilebilecek

Twitter Tüketici Ürünleri Başkanı Jay Sullivan tarafından ypaılan açıklamada, geçen yıldan beri bir Twitter Düzenleme özelliği üzerinde çalıştıklarını,  bunun güvenli bir şekilde nasıl oluşturacaklarını araştırdıklarını söyledi. Ayrıca “Önümüzdeki aylarda Twitter Blue Labs içinde test etmeye başlamayı planlıyoruz” dedi.

Düzenleme, yıllardır en çok istenen Twitter özelliği oldu. İnsanlar hataları, yazım hatalarını düzeltebilmek istiyor. Şu anda bunları silip yeniden atarak bir çözüm üretmiş durumdayız ancak değiştirme işleminin kötüye de kullanılabileceğini unutmamak lazım. Jay Sullivan “Bu nedenle, bu geçiş zaman alacak ve muhalif düşünceler arıyor olacağız. Bu özelliğe dikkatli ve düşünceli yaklaşacağız ve ilerledikçe güncellemeleri paylaşacağız. Bu, insanlara Twitter deneyimleri üzerinde daha fazla seçenek ve kontrol sağlamak, sağlıklı bir sohbeti teşvik etmek ve insanların Twitter’da daha rahat olmalarına yardımcı olmak için çalışırken keşfettiğimiz özelliklerden yalnızca biri. Bunlar bizi her gün motive eden şeyler.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu