Oyun Haberleri

Ubisoft oyunları Steam platformuna geri dönüyor

Bir dönem büyük oyun firmalarının kendi uygulamalarını çıkarması ile yavaş yavaş Steam platformundan ayrılmaya başladıklarını görmüştük. Fakat bu süreçte birçok firma aldıkları bu karardan geri döndü ve oyunlarını hem Steam hem de kendi uygulamaları üzerinden satmaya başladı. İşte dört yıl önce oyunlarını Steam platformundan kaldıran Ubisoft firması da bu kararından dönen firmalar arasına katıldı.

Ubisoft oyunları Steam’e geri dönüyor

Ubisoft yaptığı açıklama ile önümüzdeki ay itibari ile oyunlarının tekrar Steam’e döneceğini açıkladı. Zaten daha önce Assassin’s Creed Valhalla’nın Steam’e geleceği konusunda bazı haberler ortaya çıkmıştı. Bugün ise firmanın Assassin’s Creed Valhalla, Anno 1800 ve Roller Champions gibi popüler oyunlarının 6 Aralık 2022 tarihi itibari ile Steam platformunda yer alacağı duyuruldu.

Firmadan yapılan açıklamada “Ubisoft Connect aracılığıyla tutarlı bir oyuncu ekosistemi sağlarken, oyunlarımızı nerede olurlarsa olsunlar farklı kitlelere nasıl ulaştırabileceğimizi sürekli olarak değerlendiriyoruz. Assassin’s Creed Valhalla, Anno 1800 ve Roller Champions oyunları Steam’de yayınlanacak Ubisoft oyunları arasında yer alıyor.” ifadelerine yer verildi.

Tabi ilerleyen dönemlerde daha fazla Ubisoft oyununun Steam’de yer alacağını düşünebiliriz. Ancak şu anda yukarıda bahsedilen üç oyun dışında onaylanan başka oyun bulunmuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu