Oyun Haberleri

Ubisoft üç oyunu iptal etti, Skull and Bones ertelendi

Assassin’s Creed, Far Cry ve Rainbow Six gibi oyunların yapımcısı Ubisoft henüz duyurulmamış üç oyunu iptal etti. Firmanın hisse senetlerindeki düşüş için aldığı düşünülen bu karar, çıkacak olan yapımlara odaklanması ve iyileştirilmesi için alınmış olabilir.

Ubisoft’un duyurulmamış üç oyunu iptal edildi

Son birkaç yılda, AC, Far Cry gibi seri yapımlarında oyunculara istediklerini veremediği ve satış rakamlarında düşük kaldığı için eleştiri oklarının hedefinde olan firma, bu durumu düzeltebilmek için adımlar atmaya başladı. Bu sabah Skull and Bones’u yeniden ertelediğini duyuran Ubisoft’un bu hamlesinden hemen sonra üç tane de duyurulmamış oyunu iptal ettiği ortaya çıktı. Bu yapımların neler olduğunu elbette bilmiyoruz ancak umarız hepimizin beklediği ve sürekli söylentileri çıkan oyunlardan değildir.

Ubisoft'un duyurulmamış üç oyunu iptal edildi

Ubisoft CEO’su Yves Guillemot yaptığı açıklamada, “Son performansımızdan hayal kırıklığına uğradık. Sektör, tüketici harcamalarını etkileyen kötüleşen ekonomik koşullar bağlamında mega markalara ve sonsuz canlı oyunlara doğru kaymaya devam ederken, zıt pazar dinamikleriyle karşı karşıyayız” dedi.

Zararın neresinden dönülse kardır. Umarız firmanın aldığı bu kararlar, biz oyuncular için iyi sonuçlar doğuracaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu