Oyun Haberleri

Ubisoft’tan loot box sistemi ile ilgili ilginç bir açıklama geldi

Ubisoft, 2019 yılında satışa çıkacak olan Trials Rising adlı yarış oyununda, Gear Crates adında eşya kutuları yer alacağını açıkladı. Bunun üzerine bir grup oyuncu, Steam üzerindeki forumda memnuniyetsizliklerini bildirince, Ubisoft‘tan çok enteresan bir açıklama geldi.

Ubisoft’tan gelen açıklama oyuncuları şaşırttı

Ubisoft‘ta çalışan bir destek yetkilisi, konuyu açan oyunculara enteresan açıklamalarda bulundu. Yetkili, Trials Rising oyunundaki Gear Crates adlı kutuların, oyunculara sadece kozmetik yönden fayda sağlayacağını ve oyuncular arasında bir fark oluşturmadığını belirtti. Bazı oyuncuların bu kozmetikleri kalabalıktan kendini ayırmak amacıyla kullandığını belirten yetkili, açıklamasının devamında belki de bir şirket yetkilisi tarafından söylenen en ilginç sözlere imza attı; “Evet bu, bazı oyuncuların oyunlarımıza diğer oyunculardan daha fazla para harcamasına neden oluyor. Bunun sonucunda da şirketimizin kârı artıyor. Yeni oyunlara yatırımlar yapmamızı ve oyuncuların oyunlarda neye baktığını görmemizi sağlıyor. Basitçe söylemek gerekirse, oyuncular bu kutuları satın almazsa, gelecekteki oyunlarda bu kutuları görmezsiniz.”

Bu açıklamayı bir oyun firması adına çalışan birinden duymak açıkçası çok ilginç. Ubisoft‘un böyle dürüst bir açıklama yapan bir çalışanını şirkette tutup tutmayacağı bilinmez ancak söylenilen şey oldukça açık. Almazsanız, koymayız! Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu