Oyun Haberleri

Ubisoft’tan sürpriz oyun

Günümüz video oyun dünyasının en çok IP üreten firmalarından bir tanesi olan Ubisoft, sabah saatlerinde YouTube üzerinden sürpriz bir duyuru yaptı. Rekabetçi bir FPS oyunu olan Atomega‘yı duyuran Ubisoft, oyunu sadece PC platformu için çıkaracak. Macera ve keşif oyunları olan Grow Home ve Grow Up’ı yağan Ubisoft Reflections’ın yeni oyunu pek fazla yeni mekanik bulundurmuyor. Oynanış mekanikleri anlamında bir tarayıcı oyunu olan Agar.io’ya benzeyen Atomega, 19 Eylül tarihinde çıkacak.

Oynanış mekanikleri tarafında geçersek, oyuna bir küp olarak başlıyoruz ve savaş alanında yer alan küpleri toplayıp büyümeye çalışıyoruz. Düşmanlarımızın topladığı küpleri ise onları parçalayıp kendimiz için el koyuyoruz ve daha fazla büyüyoruz. Oldukça basit olan oynanış dinamikleri muhtemelen yer yer derin öğeler bulunduruyordur. Ancak ilk bakışta benim pek fazla ilgimi çekmedi. Hali hazırda büyük bütçeli bir yapım olmayan Atomega, 10 dolarlık fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek.

Ubisoft, Atomega’yı duyurdu.

Tüm oyuncular firmadan Far Cry 5 ve Assasin’s Creed: Origins beklerken, Ubisoft’un bir anda böylesine küçük oyunlar ile oyuncuların karşısına çıkması oldukça sürpriz bir hareket oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu