Oyun Haberleri

Ulu önderimiz Atatürk’ü özlemle anıyoruz

Bugün günlerden 10 Kasım 2018. Yani ulu önderimiz M. Kemal Atatürk‘ün bedenen aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümü oluyor. Türkiye Cumhuriyeti‘nin kurucusu olan ve aynı zamanda kısa hayatına birçok başarı, zorlu görevler ve güzel anılar sığdıran Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938’de aramızdan ayrılmıştı. 80. ölüm yıl dönümünde ise her yıl olduğu gibi bu yıl da 09:05‘te adeta hayat durdu.

Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve saygı ile anıyoruz

Yaşamının büyük bir bölümünü cephelerde geçiren ve bu dönemlerde büyük başarılar elde eden Kemal Atatürk, aynı zamanda cumhuriyetin kurulmasından sonra da birçok başarıya imza atmıştır. Hayatının sonuna kadar kendini adeta milletine adayan ve bu süreçte onlarca kurum açan Atatürk, başta Nutuk ve Geometri kitapları olmak üzere birçok kitap ve çeviriye de imza atmıştır.

Tüm Merlin’in Kazanı ailesi olarak, kendisini bugün bile yine şükran, gurur ve özlemle anıyoruz. Bu vesile ile ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatan uğruna canlarını hiçe sayan ve saymaya devam eden tüm şehitlerimizin ruhu şâd olsun..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu