Galeri / Oyun

Uncharted 3’ün GOTY versiyonu çıkış tarihini kaptı

Sony’nin resmi bloğundan yapılan açıklama ile birlikte PlayStation 3 exclusive oyunu Uncharted 3: Drake’s Deception’un Game of the Year Edition’ı için çıkış tarihi ve içereceği paketler açığa kavuşmuş oldu. Naughty Dog tarafından geliştirilen oyun, 19 Eylül tarihinde, yine PS3’e özel olarak çıkacak.
Oyunun bu GOTY versiyonunun içerecekleri ise, Sony’nin ağzından şöyle çıktı:

Klasik Kostüm Paketleri 1 ve 3 arası: Uncharted 3’teki çoklu-oyuncu modunda kullanılabilecek 25 farklı kostüm. Bunlara Drake’in ilk ve ikinci oyundaki kostümleri de dahil edildi.

Çoklu oyuncu Ekipman Paketi: Oyuncular bu paket ile birlikte, Killzone serisinden alışık olduğumuz Capture Trooper kostümüyle oynayabilecekler. Ayrıca, ISA ve Helghast’ın aksesuar ve başlıkları da dahil edilecek.

Harita 1 ve Harita 2’ye Geri Dönüş:
Uncharted 3: Drake’s Deception’un çoklu oyuncu modunda kullanılmak üzere ilk oyun Drake’s Fortune ve ikinci oyun Amon Thieves’den alınarak, yeniden yapıma konulmuş 8 farklı haritayı içeriyor.

Drake’s Deception Harita Paketi: Dört yeni çoklu oyuncu haritası – The Graveyard, Old Quarter, London Streets ve Oasis’i içeriyor.

Fort Co-Op Macerası: Oyunun çoklu oyuncu modu için alternatif bir co-op modu. Oyuncuları Uncharted 1’den hatırladıkları kulelerle ilgili bir eşli hikayeye sürüklüyor.

Co-Op Shade Survival: Oyuncuları, Uncharted serisinden tanıyabileceğiniz çoğu düşman dalgasının karşısında durmaya yönelten bir co-op modu. Ayrıca, iyi derecelerle bitirdiğinizde de yine güzel hediyeler sizi bekliyor olacak.

Doughnut Kostüm Paketi: Sully’nin kendine yemek konusunda engel olmamasının neye yol açacağını tahmin edebiliyor musunuz? Evet, bu paket serinin beş farklı karakterinin yaşam formlarının biraz değiştirilmiş halini barındırıyor. Yani, biraz daha “kilolu” hallerini…

Ayrıca Sony’den Uncharted serisinin, istatistiklerine dair bir görsel yayımlandı. Bu görsel, oyunun istatistiklerini yansıtırken aynı zamanda, hikayelerin hangi dönemde kimlerle birlikte geçtiğini ve nasıl birbirleriyle bağlandıklarını da anlatıyor. Aynısını LBP için de yapmışlardı, onun da MK tarafından hazırlanmış Türkçe versiyonuna aşağıdan ulaşabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu