Oyun Haberleri

Uncharted 4’ün PC ve PS5 versiyonundan yeni detaylar ortaya çıktı

Geçtiğimiz aylarda düzenlenmiş olan heyecanlı PlayStation 5 etkinliğinde duyurulan Uncharted: Legacy of Thieves Collection, içerisinde; Uncharted 4: A Thief’s End ve Uncharted: The Lost Legacy yapımlarının PlayStation 5 ile PC için geliştirilmiş bir versiyonunu barındırıyordu. 2022’nin erken dönemlerinde piyasaya sunulacağı açıklanan paket, çok oyunculu bir deneyim bekleyen kullanıcıları üzebilir.

Uncharted 4’ün PC ve PS5 versiyonundan yeni detaylar ortaya çıktı

Uncharted 4, çok oyunculu seçenekleriyle birlikte piyasaya sürülen bir yapımdı. Daha sonrasındaysa, Uncharted 4: A Thief’s End ile Uncharted: The Lost Legacy oyuncularının birbirlerine erişebildiği bir co-op hayatta kalma modu ile karşılaşmıştık. Resmî ESRB (Eğlence Yazılımı Değerlendirme Kurulu) internet sitesinde yayımlanan değerlendirme, Uncharted: Legacy of Thieves Collection’un etkileşimli ögelere sahip olmadığını belirtiyor.

Uncharted 4'ün PC ve PS5 versiyonundan yeni detaylar ortaya çıktı

ESRB tarafından yayımlanmış olan derecelendirme, PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek olan koleksiyonun, çok oyunculu elementlere sahip olmayacağını işaret ediyor. 2022’nin ilk aylarında piyasaya sürülmesi beklenen koleksiyon, PlayStation tarafının en önemli serilerinden bir tanesi olan Uncharted’ın, çok sevilen dördüncü oyununu da içeriyor. ESRB (Entertainment Software Rating Board) tarafından paylaşılmış olan derecelendirmeye buraya tıklayarak detaylıca göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu