Sinema/TV - Haberler

Uncharted filminde Sully karakteri nasıl gözükecek?

Çekimlerin başlaması ile birlikte Uncharted filminden yeni bilgiler ve görüntüler gelmeye de devam ediyor. Geçtiğimiz hafta filmin başrol oyuncularından biri olan Tom Holland, Uncharted filmine dair ilk görseli paylaşmış ve Nathan Drake olarak nasıl gözükeceğini gözler önüne sermişti. Aradan çok fazla zaman geçmeden Sully karakterine dair görüntüler de gelmeye başladı.

Uncharted filminde Sully’nin bıyıkları olacak mı?

[reklam=496]

Uncharted filminde bildiğiniz gibi ünlü oyuncu Tom Holland dışında yine birçok projeden hatırlayacağımız ve iki Oscar adaylığı bulunan Mark Wahlberg yer alıyor. Wahlberg filmde Nathan Drake’in yakın dostu ve bir nevi akıl hocası olan Victor Sullivan’ı canlandıracak. Filmin çekimleri ise şu anda Almanya’nın Berlin şehrinde devam ediyor. Kamera arkası görüntülerine baktığımızda Nathan Drake ve Victor Sullivan karakterlerini şık bir giyim ile yan yana görüyoruz. İkili muhtemelen bir davet ya da müzayede gibi bir etkinlikte karşımıza çıkabilirler.

Bu görsellerde tabi Victor Sullivan’ın ak saçları, purosu ve bıyıklarının olmaması bazı eleştirileri beraberinde getirmiş. Bıyık unsuru oyunlardan hatırlayacağınız gibi Sullivan ile özdeşleşen bir detay. Bu görsellerin yanı sıra Mark Wahlberg’in paylaştığı başka bir görsel ise kafaları karıştırmış durumda. Bu paylaşılan görselde ise kendisini bıyıklı olarak görüyoruz. Karakterin nasıl bir imaja sahip olacağını ise ilk promo görselleri ve teaser videosunda öğrenebileceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu