Oyun Haberleri

Unreal Engine 5 ile The Witcher Remake geliyor

CD Projekt Red, The Witcher Remake duyurdu. Firma, ilk Witcher oyununu Unreal Engine 5 kullanarak yeniden yağacaklarını açıkladı. . Bu yeniden yapımın, kod adı Caris Majoris olan yapım olduğu açıklandı. CD Projekt, ay başında yeni Witcher ve Cyberpunk oyunlarını duyurmuştu.

The Witcher Remake Unreal Engine 5 kullanılarak geliştirilecek

CD Projekt, oyunu şöyle duyurmuş:
” Fools Theory firması ile birlikte The Witcher’ı Unreal Engine 5 kullanarak yeniden geliştirdiğimizi duyurmaktan müthiş bir heyecan duyuyoruz. ( oyunun kod adı: Canis Majoristi)! 
Bu yeniden yapımın hakkını vermek istiyoruz bu yüzden biraz sabırlı olmanızı rica edeceğiz. Daha fazla detay paylaşmamız biraz süre alabilir.”
The Witcher Remake Unreal Engine 5
Canis Majoris projesinde, CD Projekt’in ilk kez farklı bir stüdyo ile ortaklaşa geliştireceği ilk proje olacağı ifade edilmişti. Oyunun, “yeni Witcher serisi” olması beklenen Polaris’ten farklı olacağı biliniyordu. The Witcher’ın ilk oyunu 2007 yılında piyasaya çıkmış ve ortalığı pek sallamamıştı. Yani oyun bugünden bakında oldukça eski gözüküyor o yüzden bir yeniden yapım, ilk oyunu oynamamış oyuncular için büyük bir şans olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu