Teknoloji Haberleri

Üstün Performanslı Türk Canavarı Monster Oyun Bilgisayarı

Profesyonel teknik kadrosu ve en iyi oyun bilgisayarı oluşturma ana fikri ile yola çıkan Monster Notebook, hedefine başarıyla ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor. Her oyundaki karakterleri dilediğiniz seviyede kişiselleştirme, kristal berraklığında sıfır piksel görüntü, dengeli, güçlü ses kalitesi, led ışıklı klavye gibi etkileyici yüksek performans sunan Monster oyun laptopları, fark yaratmaya devam ediyor.

Tecrübeli oyun tutkunları, kesintisiz ve uzun sürelerde ısınma problemi yaşanmadan oyun oynama konforunun her bilgisayarda olmayacağını bilir. Monster oyun bilgisayarı bir oyunda yaşanabilecek tüm olumsuz şartları ortadan kaldırarak, oyun keyfini saatlerce aynı yüksek performansta sürdürebilen son teknoloji ürünleri ile donatılır. Monster’ın gaming tutkunları arasında öncelikli tercih sebebi olması, sektörde farklı ve haklı yer edinmesi tesadüf değil!

Dilediğiniz güçlü oyunu, Monster oyun laptopu ile kesintisiz dinamik performansla gittiğiniz her yerde keyifle oynayabilirsiniz. Mitolojik Türk canavarlarının isimlerinden esinlenerek adlandırılan oyun notebook çeşitlerinden biri sizin için tasarlandı. Semruk, Tulpar, Huma ve Abra serisi oyun bilgisayarları ile gücü en üst sınırda hissedeceksiniz.

Üstün Performanslı Monster Oyun Bilgisayarı Seçenekleri

Semruk

Kudret sembolü Semruk Canavarından esinlenen Semruk serisi oyuncu bilgisayarı, bu güne kadar üretilmiş en güçlü grafik özellikleri ile zirveye oturuyor. Opsiyonel Blu-Ray seçeneği ile yüksek çözünürlüklü görsel efektli filmleri, billur parlaklığında izleyebilir, 32 GB’a kadar artırılabilen bellek kapasitesi ile yüksek performans gerektiren oyunların üstesinden gelebilirsiniz. Diz üstü bilgisayarların ısınma problemi, Semruk ile tarihe karışıyor. Saatlerce serin kalan oyun bilgisayarı tercihinizi güvenle kullanabilirsiniz.


Tulpar

17,3 ve 15,6 inch ekran ebatları, 4. nesil intel core işlemci, akıllı ve çok hızlı çekirdek teknolojisi, yüksek veri depolama gibi üstün beceriler sunan Tulpar gaming laptop, karakter sahibi zarif, incecik ve alüminyum renkli görüntüsü ile kanatlı atlara özgü asil duruşunu sergiliyor. Siz de bu şahlanan atla, oyunların büyülü semalarında gönlünüzce gezinin.

Abra

Serinin en ekonomik seçeneği olan Abra oyun bilgisayarı, matrix display – çoklu ekran seçeneği ile birden fazla ekranda işlem yapmanıza olanak sağlıyor. Oyun oynarken işlerinizi de takip edebileceğiniz bu benzersiz ve kusursuz işleyen sistem, hız konusunda da diğer canavar akrabalarını aratmıyor. Oyun yüklemeye başlamadan özel ihtiyaçlarınızı giderin. Zira ekranda ‘loading’ yazısı görmenizle oyuna dahil olmanız arasında çok az zaman var!

Huma

Mat ve parlak ekran seçenekleri ile oyun laptop kategorisine farklı ve ayrıntılı bakış açıları getiriyor. İş yerinde, sunumlarınızı rahatlıkla yöneteceğiniz, detaylı görüntüler elde etmenize olanak veren Huma oyun bilgisayarı, diğer canavar akrabaları gibi çok hızlı ve performanslı yapısı ile göz dolduruyor. Oyun tutkunları ile birlikte her sektörden profesyonel kullanıcı için net ve akıcı sunumlar yapmaya olanak sağlayan Huma oyun bilgisayarı fiyatları da oldukça düşük ve ulaşılabilir rakamlardan oluşuyor.

www.monsternotebook.com.tr adresinde güncellenerek devam eden hediyeli kampanyalar ise çok cazip ve eğlenceli. Oyun bilgisayarı ödüllü yarışmalar ile takipçilerinin yaratıcılık sınırlarını zorluyor. Ücretsiz kargo, 2 sene garanti, sorgusuz 15 gün içerisinde iade, eski-yeni herhangi bir oyunu ya da programı çalıştıramama ile ilgili problemlerde kaliteli teknik hizmet servisi, sıfır piksel garantisi ve uluslar arası standartlarda ezici teknik özelliklerine karşın mütevazi fiyatları ve ödeme seçeneklerini bünyesinde barındıran Monster Bilgisayara, başta kalbinizin, sonra evinizin ve iş yerinizin en özel köşesinde yer açın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu