E3

Üzgünüz, The Elder Scrolls VI’nın çıkmasına daha seneler var!

Bethesda’nın yetenekli takımnı Bethesda Game Studios şu sıralar hayli meşgul. Todd Howard’ın TES VI’nın geliştirildiğini söylemesinin ardından başka oyun projeleri de gün yüzüne çıktı. Evet, yeni TES için yolumuz hayli uzun ve bayağı bir süre haber alamayacağız. Skyrim’in büyük başarısının ardından Bethesda en büyük markasının devam oyununda hata yapmak istemiyor. Ama ekip bir yandan da iki büyük oyunla daha ilgileniyor. Ve şöyle diyelim: Bu iki büyük oyun TES duyurulmadan ortaya çıkmış olacak.

TES VI’nın böylesine zor çıkıyor olmasının en büyük sebeplerinden biri de aynı detayda bir oyun yapmanın zor ve zahmetli olması. Eh, tüm bunların üstüne oyunun yeni bir teknolojiyle bizlere sunulacağını düşünürsek beklemeye razı gelebiliyoruz. Yine de 5 yıl oldu yahu.

Todd Howard’ın ardından Pete Hines da iki oyun projesi olduğunu ve bunların yeni TES’ten önce görücüye çıkacağını doğruladı. Yani her ne kadar konferans heyecandan uzak geçse de orada bir yerlerde Bethesda ekibi bizlere sağlam bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu