Oyun Haberleri

Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Epic Store’da satıştan kalktı

Dün başlayan Epic Games Store indirimlerinin en fazla ilgi gören oyunlarından biri de Vampire The Masquerade: Bloodlines 2‘ydi. 92 TL’den 32 TL’ye düşen oyuna büyük bir ilgi olunca yayıncı Paradox Interactive, oyunu satıştan kaldırmak zorunda kaldı. 

Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Epic Store’da satıştan kalktı

Steam‘in karşısında avantaj elde etmek isteyen Epic Games Store, geride bıraktığımız gün ilk indirim kampanyasının startını verdi. Epic Mega Sale kampanyasına ilgi beklenenden daha büyük oldu. Özellikle PlayStation 4 özel oyunu olan daha sonra PC platfromunda Epic Games Store ile birlikte geleceği duyurulan Quantic Dream’in son oyunu Detroit: Became Human, Epic Games Store’da sece 20 TL’ye satılıyor. Ayrıca geçtiğimiz ay yayınlanan World War Z’yi 29 TL’ye satın alabilirsiniz. Öte yandan henüz ön siparişte Control ve Cthulu temalı korku gerilim bulmaca oyunu The Sinking City’de 39 Tl’ye satılıyor. 32 TL’ye Vampire the Masquerade Bloodlines 2 ise satıştan çekildi. 

Epic Games Store yaptığı bu indirimlerle oyuncuların büyük takdirini topladı diyebiliriz. Bakalım Steam’in bu hamleye karşılığı ne olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu