Oyun Haberleri

Van Helsing’in yeni yoldaşıyla tanışın!

Geçtiğimiz sene hack&slash türünde bilgisayarlarımızı ziyaret eden Van Helsing ve hayalet yardımcısı Katharina oldukça hoş ve beklenmedik bir sürpriz olmuştu. Oldukça can alıcı bir noktada biten ilk oyunun ardından ikinci oyunun gelmesi kaçınılmazdı tabii. Zaten oyunun yapımcısı Neocore Games de en başından serinin bir üçleme olacağını belirtmişti.

Birkaç aylık bir sessizlikten sonra The Incredible Adventures of Van Helsing II’den detaylar da gelmeye başladı nihayet. Bundan sonra sık sık güncellemeler yapacaklarını açıklayan Neocore Games, ilk güncellemeyi Van Helsing’in yeni yoldaşı hakkında yaptı: Chimera.

Savaşlar sırasında yardım için yanınıza çağırabileceğiniz, gerektiğinde yararlı eşyalar ve özel iksirler toplaması için Ink’e yollayabileceğiniz ve hatta yeterli tecrübe kazandığı takdirde evrim geçirerek daha da güçlü hale gelebilecek olan Chimera oyunun aksiyon kısmına güzel bir hareketlenme getirecek gibi gözüküyor. Van Helsing’in gizli üssünde kendine ait bir yuvası bile olan Chimera kendine ait bir açlık durumuna da sahip olacak ve karnını doyurmak için esanslara ihtiyaç duyacak. Neyse ki Katharina’nın yerini almaya niyetli değil ve sadece kısıtlı bir süreliğine çağırabiliyoruz kendisini.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu