Sinema/TV - Haberler

Venom filminden yeni görüntüler yayınlandı

İlk fragmanının aksine yayınlanan 2.fragmanı ile sinema severleri biraz olsun rahatlatan Venom filmi için yeni görüntüler yayınlandı. Filmin bu yeni görüntülerinde tabi ki Venom‘un o çirkin suratına da yer verilmiş.

Venom filmi için yeni görüntüler yayınlandı

Entertainment Weekly’de yayınlanan görüntülere baktığımızda ilk olarak tabi ki Venom dikkatimizi çekiyor. Sivri dişleri ve kocaman ağzı ile öne çıkan Venom, görüntüsü ile filmi bekleyenleri tatmin edecekmiş gibi duruyor. Açıkçası ben simbiyotun o akışkan yapısını ve Venom‘un kendi çizgi romanlarına uyan görüntüsünü oldukça beğendiğimi söylemeliyim. Yayınlanan diğer görüntüde ise Venom‘a hayat veren Tom Hardy ve filmin bir diğer oyuncusu Riz Ahmed bulunuyor.

Venom ve Eddie arasındaki diyalogları ile dikkat çekecek olan film için muhtemelen Comic Con fuarında çok daha fazla bilgiye kavuşacağız. Marvel’ın en sevilen anti karakterlerinden biri olan Venom’un hikayesini göreceğimiz Venom filmi, 5 Ekim 2018’de gösterime girecek. Filmde Tom Hardy’yi Eddie Brock rolünde göreceğiz ve ünlü aktöre Woody Harrelson, Riz Ahmed gibi önemli isimler de eşlik edecek. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu