Sinema/TV - Haberler

Venom filminin çekimleri başladı

Uzun bir oyalanmanın sonunda Venom filminin çekimleri resmi olarak başladı. Spider-Man evreninde geçeceği belirtilen filmin bu duyurusu ise filmin resmi Twitter adresi üzerinden duyuruldu. Yayınlanan görselde Venom rolünde olacak olan Tom Hardy bulunuyor. Bu kamera arkası görüntüsü film hakkında bir bilgi vermese de Tom Hardy’nin ne kadar mutlu olduğunu görebiliyoruz.

Venom filminin çekimleri başladı

Venom rolündeki Tom Hardy dışında filmde, Riz Ahmed ve Michelle Williams‘da bulunuyor. Önümüzdeki yıl Ekim ayında vizyona girmesi beklenen filmin senaryosunu Fifty Shades of Grey‘in senaristi Kelly Marcel yazarken, yönetmen koltuğunda ise Zombieland‘in yönetmeni olan Ruben Fleischer bulunuyor. Tom Hardy’nin filmde rol alacağı Mayıs ayında belirlenmişti. Eddie Brock isimli karakteri canlandıracak olan Tom Hardy, Peter Parker‘ın fotoğrafçı bir rakibi. Bir uzaylı parazitine maruz kalan Eddie, sonrasında Venom halini alır.

Venom filmi, Sony‘nin Spider-Man evreninde yapacağı ilk farklı film olacak. Spider-Man’in şu an için Marvel Cinematic Universe‘de olması bir şeyi değiştirmiyor çünkü karakterin film hakları hala Sony’nin elinde. Venom filminden sonra Sony’nin bir diğer filmi Silver & Black olacak ve bu filmde Silver Sable ve Black Cat karakterleri ile tanışacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu