Sinema/TV - Haberler

Venom filminin yaş sınırlaması belli oldu

Tom Hardy‘nin başrol olduğu Venom filmi, yayınlanan fragmanlardan sonra sinemaseverleri heyecanlandırdı. Fakat bugün onaylanan yeni haberden sonra film, maalesef beklentileri düşürdü. Çünkü merak edilen Venom filminin, 18 yaş üstü olmayacağı açıklandı. Bu sebepten dolayı filmde görmek istediğimiz gerçekçi şiddet ve kanlı sahnelerin filmde olmayacağını tahmin edebiliriz. 13 yaş ve üzeri olacağı belli olan film, belki ilerde yeni nesil Spider – Man filmleriyle kesişebileceği için böyle bir yola da gidilmiş olabilir.

Venom filmi kaç yaş üstü olacak?

Çünkü milyonlarca MCU takipçisi, Tom Holland’ın ve Tom Hardy’nin aynı filmde bir araya gelmesini istiyor. Gişe korkusu yüzünden de böyle bir yola başvuran yapımcılar, keşke Deadpool’un yolundan gitmiş olsaydı. Riskli bir adım atarak Deadpool’u 18+ hale getiren Fox ise bu durumdan oldukça memnun durumda.

Sona geldiğimizde Venom filminin nasıl bir senaryo gidişatına sahip olacağı ve izleyicilere alt metin olarak neler sunacağı aynı bir merak konusu oldu. Umarız Sony, Venom karakterini gelirleri uğruna çöpe atmaz. Güzel bir arka plan hikayesine sahip olan Venom, en az Spider – Man kadar sevilen bir karakter konumunda bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu