Oyun Haberleri

Vizyondakiler (24 Ekim)

1. Fury

1945 yılında geçen film, Dünya’nın yaşadığı büyük savaştan sonra yaşananları anlatıyor. Çavuş Wadaddy’nin, komutasındaki birliği Nazi bölgesinden çıkartmasını konu alıyor.  Yönetmenliğini David Ayer’in yaptığı Fury’nin başrollerinde Brad Pitt ve Shia LeBeouf yer alıyor.

2. Ya Aşksa

Aşktan yana bir türlü şanslı olamayan Wallace ve erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan Chantry’in sıra dışı arkadaşlık hikayesinin anlatıldığı film de iki insanın zaman içinde birbirine ne kadar yakınlaşabileceğine tanık oluyoruz.
Harry Potter filmleriyle ünlenen Daniel Radcliffe’in başrolde olduğunu Ya Aşksa’nın yönetmeni Michael Dowse.

3. Nergis Hanım

Ekrem’in annesi Alzheimer hastasıdır ve çoğu zaman karşısındaki insanların isimlerini bile hatırlayamamaktadır. Ekrem’in maddi durumundan dolayı annesi Nergis’e bakması da oldukça güçtür. Onunla birlikte eve hapsolmuş durumdadır.

4. Aşkın Halleri

Aşkın Halleri aslında klasik bir öyküyü bizlere anlatıyor. Birbirine aşık Conor ve Eleanor çiftinin evliği ve sonrasında yine birbirlerinden uzaklaşmalarını konu alıyor. Uzaklaştıktan sonra yaşadıkları olağan ve olağan dışı olayları işleyen yönetmense Ned Brenson.

5. Annabelle

John Form karısı için eşsiz bir hediye almıştır. Beyaz gelinlikli nadide bir oyuncak bebek, hamile eşi için mükemmel bir seçimdir. Fakat daha o geceden evleri saldırıya uğrar ve ne yapacaklarını bilemez halde kalırlar. Üstelik başlarına gelecek tek kötü şey de bu değildir, tarikat geri çekilirken kötü bir ruhu evde, yanı başlarına bırakmıştır.


6. Sabit Kanca 2

Sabit kanca’nın ev sahibi televizyonda gördüğü Rencide’ye aşık olur ve olaylar başlar. Kanca’nın ev sahibi Rıfat’ı istemeyen Rencide’yi ikna etmek ise kahramanımıza düşer. Kira borcu yüzünden istemediği işlere bulaşan Sabit Kanca’nın yeni macerası da bu hafta vizyona girenler arasında.

7. Birleşen Gönüller

2. Dünya Savaşı sırasında geçen filmde ayrı düşen yeni evli bir çiftin hikayesi bizlere anlatılıyor. Nazi işgalinden kaçarken başlayan yolculukları, Kazakistan’da bir okul inşasına kadar devam eder. Filmin yönetmeniyse Hasan Kıraç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu