Sinema/TV - Haberler

Vizyondakiler

Benimle Oynar mısın?

Dram ve komedi türünde vizyona giren film, Sibel isimli bir kadının hikayesini anlatıyor. 8 yıl sonra hapishaneden çıkan Sibel, kızıyla birlikte Antalya’ya taşınma planları yapar ancak kızı Rüya, annesinin yokluğunda Beşiktaş semtine sımksıkı sarılmıştır. Rüya, Beşiktaş’ta futbol oynayan bir oyuncu olmanın hayallerini kurar olmuştur. Bu nedenle annesiyle başka bir şehre taşınmayı istemeyen Rüya’nın acil olarak yapması gereken daha önemli bir iş vardır: Annesinin hapse düşmesine neden olan babasını bulmak.

Büyük Kumar (Runner Runner)
Justin Timberlake, okulu için kullanması gereken tüm parasını, online poker oynanan yasadışı bir kumar sitesinde oynadığı oyunlar için harcar. Her şey yolunda giderken yaptığı bir hata, borç batağına sürüklenmesine ve belalı site yöneticisine  borçlanmasına neden olur. Başrollerde; Ben Affleck, Justin Timberlake, Gemma Arterton, Anthony Mackie ve Dayo Okeniyi yer alıyor.

Katliam Gecesi (You’re Next)

Gerilim ve korku filmi istiyorsanız, sıradaki filmimiz Katliam Gecesi. Katillerden oluşan maskeli bir çete Davison ailesinin bir toplantılarını basarlar. Kaçacak yeri olmayan kurbanlar tuzağa düşürülmüştür. Ailenin istenmeyen misafiri hepsinden daha yetenekli bir katil olduğunu kanıtlayıncaya kadar. Başrollerde Sharni Vinson, Joe Swanberg ve Aj Bowen yer alıyor. Yönetmen ise Adam Wingard.

Malavita: Belalı Tanık (The Family)

İşin içerisinde hem dram, hem komedi olursa, biraz da yanına komedi ve suç eklenirse; ortaya Malavita: Belalı Tanık çıkıyor. The Manzoni ailesi diğer aileler tarafından ölüm tehditleri aldıktan sonra koruma programına katılırlar ve Fransaya yerleştirilirler. Başrollerde; Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ve Dianna Agron yer alıyor.

Mavi Yasemin (Blue Jasmine)

Başrollerde; Cate Blanchett, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard, Charlie Tahan ve Sally Hawkins yer alıyor. Yönetmenin ise Woody Allen olduğu filmin türü, dram ve komedi. Güzel bir ev kadınının hikayesini gösteren film, gösterişli bir hayatın nasıl büyük bir mali krize sürüklendiğini anlatıyor. İflas etmenin eşiğine gelen kadının tek çıkış yolu, San Francisco’da tanıştığı ve kendisine finansal anlamda yardım edeceğini düşündüğü adamı bulmaktır.

Öyle Sevdim Ki Seni

Orhan Tekeoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı fikm, dram türünde vizyona giriyor. Başrollerde; Kayhan Yıldızoğlu, Oktay Gürsoy, Duygu Yıldız, Alma Terzic ve Tevfik Erman Kutlu yer alıyor. Film, Yakup Usta’nın torunu olan Olga’nın hikayesini almaktadır. 1997 yılında Trabzona giden Olga, dede memleketinde Nataşa olarak görülmektedir. Bulunduğu durumdan onu Santa’lı genç Cemal kurtarır.

Karnaval

Başka bir dram filmi olan Karnaval, 30’lu yaşlardaki Ali’nin hikayesini konu almaktadır. Babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle evden kovulur ve arabasında yaşamaya başlar. Tek düşündüğü şey ise, hayatını sürdürebileceği bir iş bulmaktır. Halı yıkama makinesi pazarlamacısı olma şansını elde eder ve sonrasında tesadüf eseri karşılaştığı Demet ile arasında ilginç gelişmeler tüm dünyasını değiştirecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu