Sinema/TV - Haberler

Vizyondakiler

Walter Mitty´nin Gizli Yaşamı (The Secret Life Of Walter Mitty)


Hayal dünyasında yaşayan Walter Mitty’nin hikayesini gözler önüne seren Walter Mitty´nin Gizli Yaşamı, Ben Stiller’ın yeteneklerini gözler önüne seriyor. Ayrıca Kristen Wiig, Kathryn Hahn ve Sean Penn gibi başarılı isimleri de bir araya getiriyor. Filmimizin konusu, adından da anlayacağımız üzere Walter Mitty’nin hayatı üzerine kurulu ve macera ile dramatik komediyi bir araya getirmiş. Walter, fantazi dünyasında sessiz, sedasız yaşayan ve “Life” isimli derginin fotoğraf arşivinde çalışan bir adam. Yeni iş arkadaşı Cheryl’ın hayatının kadını olduğuna inanır ve onun kalbini fethetmek için “wink” hesabını kullanmaya çalışır, işler o an karışır çünkü Walter’ın hayatı sadece hayallerden ibarettir. Daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz.

Oldboy
Aksiyon ve dram türündeki filmimiz Spike Lee’nin yönetmenliğinde çekildi. Başrollerde; Josh Brolin, Samuel L. Jackson, Elizabeth Olsen, Michael Imperioli ve Linda Emond yer alıyor. Oldboy, 2003 yılında Kore’de çekilen orjinal filmin Amerikan versiyonu. Uzun yıllardır hapiste tutulan adamın, serbest kalmasıyla korkunç bir sırrın ortaya çıkması konu alınmaktadır.

Halam Geldi

Erkan Kozan’ın yönetmenliğinde vizyona giren filmimiz, dram türünü barındırmasıyla duygusallığı ön plana çıkartıyor. Çocuk gelinlerin hikayesini izleyenlere sunan film, 2013 Altın Portakal Film Festivali’nde Sosyal Sorumluluk Ödülü’nü aldı.

Kusursuzlar

Ramin Matin’in yönettiği film dram türünde vizyona girdi. Başrollerde; Mehmet Ali Nuroğlu, Suna Selen,  İbrahim Selim, İpek Türktan ve Esra Bezen Bilgin yer alıyor. Filmimimiz hikayesi iki kardeş etrafında dönüyor; Lale ve Yasemin. Kardeşlik ilişkilerine, beraber büyümenin getirdiği rahatlığa, bu rahatlığın yarattığı güvenceye ve kan bağı haricinde çok az ortak yanı olan iki insan arasındaki ilişkiye dayanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu