Sinema/TV - Haberler

Vizyondakiler

12 Yıllık Esaret (12 Years A Slave)

Solomon Northup’ın 1853 yılında yazdığı ve kendi hikayesini anlattığı romanından uyarlanan filmde Northup, ABD’nin kuzeyinde yaşayan özgür bir insanken, kaçırılarak köle yapılmış ve 12 yıl köle olarak çalıştırılmış. Filmin başrollerinde; Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, Lupita Nyong’o ve Paul Giamatti yer alıyor.

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı (I, Frankenstein)

Stuart Beattie’ın yönettiği aksiyon ve bilim kurgu filmi, insanoğlunun yardımına koşan sıradışı bir yaratığın hikayesini anlatıyor: Adam. Onun hikayesi hiçbir hikayeye benzemiyor, o yaratıldı ve sözünü tutmayan babasından intikam almak için yollara düştü. Flm hakkındaki inceleme yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Uzak Çığlık (Far Cry)

Uwe Boll’un yönettiği film, aksiyon ve macera türünde vizyona girdi. Üç bölümden oluşan video oyunu Uzak Çığlık’ın (Far Cry)  beyaz perdeye uyarlaması olan filmde; Jack Carer, eski özel kuvvetler görevlisidir ve Mikronezya adalarındaki bir tekne kiralama şirketinde çalışmaktadır. Bir yandan da Jack, Valerie ile önemsediği bir ilişkinini içerisindedir. Valerie başarılı ve hırslı bir gazetecidir ve pasifikte bulunan bir adanın üzerinde var olan çok gizli bir askeri bilgiyle ilgili araştırma yapmaktadır. Adada paralı asker olarak görev yapan amcası Max ile görüşmek ve bilgi alabilmek için oraya gitmeye karar verir.

Köfte Yağmuru 2 (Cloudy With A Chance Of Meatballs 2)

Flint Lockwood, suyu yiyeceğe dönüştüren bir makine icat etmişti. Flint’in amacı insanları mutlu etmekti ancak işler kontrolden çıkınca filmin sonunda Flint makinesini imha etmek zorunda kalmıştı. Flint ve arkadaşlarının bu sefer dünyayı, makinesinin yarattığı hayvan-yiyecek karışımı mutant yaratıklardan kurtarması gerekmektedir.

Jack Ryan: Gölge Ajan (Jack Ryan: Shadow Recruit)

Kenneth Branagh’ın yönettiği ABD yapımı filmimiz, bizleri Tom Clancy’nin popüler karakteri Jack Ryan’ın Wall Street’te finansal analiz olarak çalışırken CIA öncesi günlerine götürüyor.

Şeytanın Günü (Devil’s Due)

Filim başrollerinde; Allison Miller, Zach Gilford, Sam Anderson, Roger Payano ve Vanessa Ray gibi isimler yer alıyor.

Filmin konusu; yeni evli bir çift olan Zach ve Samantha, balayı sırasında ilginç bir olay yaşarlar. İkisinin de hatırlamadığı bu olay sonrasında, Sam’in hamile olduğu ortaya çıkar. Hiç beklemedikleri bu hamilelik, çifti oldukça mutlu etmiştir ancak bebekleri sıradan bir bebek değildir. Sam, hamileliği sırasında gittikçe garip tavırlar sergilemeye başlar. Kilisede sorunlar çıkartır, çiğ et yemeye başlar ve asabileşir. Başta bunu, hamileliğin verdiği hassasiyete bağlayan kocası Zach, zamanla olayın arkasındaki gizemi çözemeye başlar.

Kırık Çember (The Broken Circle Breakdown)

Dram türünü sevenler için vizyona giren Kırık Çember, Felix Van Groeningen’in yönetmenliğinde vizyona girdi. Elise ve Didier’in hikayesini anlatan film, ilk görüşte aşk konusuna değinmiş. Didier romantik bir ateist, Elise ile gerçek bir dindardır. Ne zaman ki kızları ciddi bir hastalığa yakalanır, o zaman aşklarını yargılamaya başlarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu