Sinema/TV - Haberler

Vizyondakiler

İnanılmaz Örümcek-Adam 2 (The Amazing Spider-Man 2)

İnanılmaz Örümcek Adam filminin devamı olan İnanılmaz Örümcek Adam 2, Marc Webb’in yönetmenliğinde tekrar bekleyenleriyle buluştu. Aksiyon ve macera türünde vizyona giren Marvel filmimiz hakkında daha fazla detay için sizi makalemize davet ediyoruz: https://bit.ly/1nEpDkx


Aşk Treni (Chennai Express)

Rohit Shetty’nin yönettiği Aşk Treni, romantik komedi türünde bizlerle. 141 dakikalık film, bizlere 40 yaşında bir adam olan Rahul’un hikayesini sunuyor. Kendisi bir trafik kazasında ailesini kaybetmiştir ve bir gün arkadaşlarının daveti üzerine Goa’ya gider. Bindiği Chennal Express’te kendisini büyük bir aşk ve macera beklemektedir.


Sensiz Olmaz (Tengo ganas de ti)

Fernando González Molina’nın yönettiği dram ve romantik filmimizde, birkaç seneliğine Londra’ya taşınan Hache’nin hikayesi anlatılıyor. Barcelona’ya döndüğünde hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamaz ve kendisi de dahil olmak üzere birçok şey değişirken, aynı kalan tek şey Babi’ye duyduğu aşktır. Ne var ki Babi bu süreçte hayatını yeniden inşa etmeye koyulmuş ve başka biriyle nişanlanmıştır. Bunu öğrenen Hache de böyle bir karar alır ve arkadaşları, işi ve çevresi olmak üzere her şeyi değiştirmeye başlar.

Mutlak Adalet

Dram türünde vizyona giren Mutlak Adalet, İzmir’ de bir ilköğretim okulunda Türkçe öğretmenliği yapan Metin, karısı Bahar ve kızları Ece’yle birlikte mutlu bir hayatlarını konu ediniyor. Bir gün iş dönüşü evine geldiğinde evlerinde üç hırsızın karısına tecavüz ettiğini ve kızını darp ettiğini görür. Olayın şokuyla hırsızları kovalar ve birini yakalayıp öldürür. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. İçindeki intikam hırsıyla kendi adaletini aramaya çıkan Metin’i ve onun hayatındaki herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.

Sıfır Teorisi (The Zero Theorem)

Terry Gilliam’ın yönettiği film, bizleri insanlarla iletişim kurmayı sevmeyen Qohen ile tanıştırıyor. Qohen, her şeyin aslında hiç birşeye eşit olduğunu ispatlanmaya çalıştığı gizli bir projeye bulaşır. Ancak toplumu kontrol eden Yönetim onu bu projeden uzaklaştırmak için ona aşık olabileceği bir hayat tasarlamak dahil her şeyi yapacaktır.

Aşk Bilmecesi (Casse-tête chinois)

Fransız romantik komedi filmi olan Aşk Bilmecesi, hayatın en ilginç noktalarını gözler önüne seriyor. 40 yaşına gelmiş olan Xavier, eşinden boşanmış, 2 çocuğunu da görebilmek için New York’a gitmiştir ancak orada kalabilmek için sahte bir evlilik yapmak zorunda kalacaktır. Aynı zamanda lezbiyen bir arkadaşında kalmakta, bu arkadaşı da kendisinin çocupunu taşımaktadır. Olaylar bu kadar karışıkken eski sevgilisi, 2 çocuğuyla kapıda belirir.

Dom Hemingway

Richard Shepard’ın yönettiği dram ve komedi filmi, aynı zamanda suç öğelerini de barındırıyor. Arkadaşlarını gammazlamadığı için 12 yıl boyunca hapis yatan Dom Hemigway, özgürlüğüne kavuştuğunda bıraktığı Londra eskisi gibi değildir. Değişen dengelerden sonra suç düyasını geride bırakıp, uzak kaldığı kızıyla vakit geçirmek niyetindedir, ancak suç dünyasını geride bırakmak hiçte o kadar kolay olmayacaktır.

Ormanda Karmaşa (Jungle Shuffle)

Animasyon severler için vizyona giren Ormanda Karmaşa, iki küçük rakunun hikayesini anlatıyor. Birbirlerine aşık olan rakunlardan Sacha, kabile reisinin kızıdır ve Manu da tam bir baş belasıdır. Manu’nun büyük yaramazlığı sonucu kabilenin en kutsal heykeli kırılınca kral Manu’yu  ormanda yaşaması için kabileden sürer. Bir gün Sacha kaçak avcılar tarafından yakalanınca Manu Prenses rakunu kurtarmak ve kendini kabileye affettirmek için büyük bir maceraya atılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu