Sinema/TV - Haberler

Vizyondakiler

Sabotaj (Sabotage)

David Ayer’in filmi Sabotaj, aksiyon ve  dram türünde vizyona girdi. Başrollerinde; Arnold Schwarzenegger , Sam Worthington, Joe Manganiello ve Josh Holloway gibi isimler yer alıyor. Film; Narkotik Suçlar Bölümü’nde çalışan bir grup özel hareket polisinin maceraları anlatılıyor. Büyük bir uyuşturucu şebekesinin hücre evindeki yüklü miktarda uyuşturucuyu ele geçiren DEA ekibinin elemanları, bu baskından sonra birer birer öldürülmeye başlar ve ekip kendini büyük bir tehlikenin orta yerinde bulur.

Son Üç Gün (3 Days to Kill)

Film bizi deneyimli CIA ajanı Ethan Renner Kurt lakaplı ünlü bir silah kaçakçısı ile tanıştırıyor. Bir gün Renner, kaçakçıyı vurur ancak yakalayamaz. Bu önemli görevin ardından kanser olduğunu ve çok az ömrü kaldığını öğrenir. Görevi nedeniyle kendisinden uzak tuttuğu eski karısı ve genç kızının yaşadığı Paris’e gider, bir yandan kızıyla arasını düzeltmeye, diğer yandan da tehlikeli teröristi yakalamak zorundadır.

Öteki Kadın (The Other Woman)

Nick Cassavetes’in yönettiği komedi filmi, ABD yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Carly isimli bir kadınla tanışmamızı sağlayan Öteki Kadın, oldukça seçici bir insanı konu alıyor. Erkeklerle ilişkilerinde dikkatli olan Carly, birkaç haftadır Mark ile birliktedir. Erkek arkadaşının ani bir şekilde şehir dışına gitmesinde şüphelenerek evine gider, ancak burada çok büyük bir sürprizle karşılaşır: Mark, uzun bir süredir Kate ile evlidir. Bu ikili Mark’tan intikam almaya karar verdiklerinde, kendilerinden çok daha genç bir başka kadınla daha ilişkisi bulunduğunu öğrenirler. Bir araya gelen üçlü, Mark’ın hayatını cehenneme çevirmeye ant içecektir.

Fındık İşi (The Nut Job)

Sincap Sully ve fare Buddy, birlikte parkta rahat bir hayat sürdürmektedirler. Bir gün fındık soygunu sırasında başlarına beklenmedik işler gelir. Kahramanlarımız evlerini istila etmeye çalışan iki kemirgenle mücadele etmek durumunda kalırlar.

Düş ve Gerçek (Jimmy P. )

Film bizleri 2. Dünya Savaşı zamanlarına götürüyor. Aslında anılarına götürüyor desek daha doğru olur. 2. Dünya Savaşı gazisi Jimmy Picard, savaş sonrasında çektiği şiddetli baş ağrıları, ani görme ve işitme kayıpları üzerine doktora başvurmuştur ve filmin konusu bunun üzerine işlenir. Jimmy üzerinde gerçekleştirilen tüm testler sonuçsuz kalır ve bunun üzerine son çare olarak Fransız bir antropolog, psikolog ve Kızılderili Kültürü Uzmanı George Devereux’a yönlendirilir. Birbirine taban tabana zıt karakterdeki bu ikilinin, ilk seanslarından itibaren çok iyi bir ilişkileri olur. İkisi birlikte Jimmy’nin anılarını ve düşlerini keşfetmeye başlarlar. Filmin yönetmeni, Arnaud Desplechin.

Şanslı Sayılar (The Pelayos)

Eduard Cortés’in yönetmenliğini yaptığı aksiyon ve dram filmi, Gonzalo ve Iván Pelayo isimli iki çılgın aileyle bizleri tanıştırıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan film, sıra dışı ailenin yegane amacı kendilerine has bir yöntemle rulet masasından binlerce dolar ile kalkmaktır. Ardından kumarhane vurgununun çapını da genişletirler. Fakat başlarına bela olan bir kumarhane müdürü bu yanlarına kolay kolay bırakmayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu