Sinema/TV - Haberler

Vizyondakiler

Anormal Aktivite (A Haunted House)

Michael Tiddes’ın yönettiği film, korku ve komedi türlerini bir araya getiriyor. iki dost Malcolm ve Kisha bir eve taşınırlar. Evlerinde onlarla birlikte yaşayan iblis, Kisha’yı ele geçirince, olaylar daha da ilginç bir hal alır.

Kötü Komşular (Neighbors)

Komedi türünde vizyona giren Kötü Komşular, yeni evli bir çiftin hikayesini anlatıyor. Yan komşuları onları çılgına çevirince, bir türlü orta yol bulamazlar ve kısa sürede hayat, genç çifte oldukça zor gelmeye başlar.

Panzehir

Aksiyon, macera ve polisiye türlerini bir araya getiren bir film. Yönetmen koltuğunda Alper Çağlar oturuyor ve konusu da bizlere bir tetikçinin hikayesini sunuyor. Manevi babası (Cüneyt Arkın) tarafından ihanete uğrayan tetikçimizin adı Kadir. Kendisi yeraltı dünyasının en korkulan adamı ve İblis Kadir olarak biliniyor. Hedefini hiçbir şekilde kaçırmıyor ancak bir gün aşık oluyor ve aşkı için de hayatını değiştirmek istiyor. Gelin görün ki bağlı olduğu aile, onu kimseye kaptırmak istemiyor ve rakiplerini ortadan kaldırmak için Kadir’e pis bir oyun oynuyorlar. İhanete uğrayan Kadir’in kurtulabilmesi için ise sadece altı saati var, eğer zamanında manevi babasının dediklerini yapmazsa hem sevdiği kadını bir daha göremeyecek, hem de ölümün tadına varacak.

Virüs (The Returned)

Manuel Carballo’nun yönettiği gelirim ve korku filmi, başka bir zombi hikayesini gözler önüne seriyor. Büyük bir zombi savaşının ardından zombiliğin yegane çözümü bulunmuş, zombilik virüsünden etkilenenlere yapılan ve 36 saatte bir tekrarlanması gereken bir aşıyla virüs taşıyıcıları normal hayatlarını sürdürebilir hale gelmişlerdir ancak virüsün tek aşısının stoklarının azalması üzerine normal insanlar, “The Returned” olarak bilinen taşıyıcılara karşı korku ve öfkeyle yaklaşmaya başlamıştır.

Umudun Peşinde (Philomena)

Dram türünü severler için vizyona giren film; hayattan bezmiş bir politika gazetecisi, oğlunu arayan bir kadının hikayesini yazmaya karar verir. Kadın, hamile kaldıktan sonra bir manastırda yaşamaya zorlanmış ve oğlu elinden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu