Sinema/TV - Haberler

Vizyondakiler

Galaksinin Koruyucuları

Bilimkurgu ve aksiyon türünde vizyona giren Guardians Of The Galaxy, Star-Lord lakaplı maceracı Peter Quill’in hikayesini anlatıyor. Başı hırslı ve güçlü bir kötü adam olan Ronan ile derde girer. Quill, ondan kurtulmak isterken bir anda kendisini birbiriyle hiçbir ilgisi olmayan uyumsuz bir ekibin içerisinde bulur; tehlikeyi yok etmek isteyen Star-Lord, silahlı bir rakun olan Roket, Rakun’un  yoldaşı olan ağaç kılıklı Groot, ölümcül yeşil kadın Gamora ve gözünü intikam hırsı bürümüş Yokedici Drax ile işbirliği içerisine girer.

Keşke Burada Olsam

Wish I Was Here, komedi ve dram türünde vizyona giren filmlerimizden biri. 30’lu yaşlardaki Aidan Bloom’un hikayesini anlatan filmimizin başrol oyuncuları Josh Gad, Kate Hudson ve Jim Parsons. Aidan gerçek kimliğini bulma çabasındadır ancak bir türlü aradığı rolü bulamaz. Öte yandan aile hayatında da sorumluluklarını yerine getirdiği pek söylenemez. Aidan’ın tek ihtiyacı yaşamak için gerçek bir amaca sahip olabilmekken çocuklarının eğitimini dahi eşi Sarah’nın babası üstlenmektedir.

Toprağa Uzanan Eller

Ali Bilen, Zeliha Bilen ve Melih Selçuk’un başrolde yer aldığı filmimiz, dram türünde vizyona girdi.  Ömer Can’ın yönettiği film, 8 yaşındaki Toprak’ı bizlerle tanıştırıyor. Toprak, Çukurova’ya mevsimlik işçi olarak giden bir ailenin çocuğudur ve kendisinden büyük olan kız kardeşi Zehra henüz 15 yaşındayken kendinden yaşça büyük bir adamla sözlendirilirken, küçük kız kardeşi Zeliha küçük yaşta geçirdiği çocuk felci hastalığı nedeniyle gözlerini kaybetmiştir.

Attila Marcel

Sylvain Chomet’in yönettiği filmin başrollerinde Guillaume Gouix, Anne Le Ny ve Bernadette Lafont yer alıyor. Komedi türünde vizyona giren filmimiz, Fransa yapımı. Hikaye bizi 30’lu yaşlarda, iki halasıyla büyüyen Paul’un hikayesini anlatmaktadır. Halaları Paul’un başarılı bir piyano virtüözü olmasını isterler ve genç adamın tüm zamanı halalarıyla birlikte piyano derslerinde geçerler. Müziğe odalanan Paul’un hayatı Bayan Proust’la tanıştıktan sonra değişmeye başlar. O güne dek ailesinin iki yaşındayken öldüğünü düşünse de sıradışı Bayan Proust’un kendisi için hazırladığı özel bitki çayını içince, hiçbir şeyin hatırladığı gibi olmadığını fark eder. Çayın ardından hafızasındaki kayıp hatıralar ortaya çıkmaya başlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu