Sinema/TV - Haberler

Walking Dead, 9. sezon onayını kaptı

Walking Dead dizisi öyle ya da böyle tam 8 sezondur, yani 8 yıldır devam ediyor. Özellikle ilk sezonlarında herkesi ekran başına kitleyen ama zaman geçtikçe kalite ve popülerliğinden ödün veren dizi hele ki son sezonlarda eleştirilerin de odak noktası haline gelmiş durumda. Şu sıralar 8. sezon arasında olan ve 25 Şubat’ta devam edecek dizi için beklenen haber de geldi.

Walking Dead 9.sezon ne zaman başlayacak?

Robert Kirkman‘ın aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan dizinin yapımcıları 9. sezonun onaylandığını açıkladı. Her zaman olduğu gibi sonbahar aylarında başlayacak olan yeni sezon için önemli bir değişiklik de bulunuyor. Bu sezon itibari ile Scott M. Gimple, Walking Dead ve Fear the Walking Dead serileri için içerik yürütülmesi görevine odaklanacak. Walking Dead’in senaryo kısmından ise 9. sezon ile birlikte Angela Kang sorumlu olacak.

Yapılan bu değişiklikler Walking Dead‘ı toparlamaya yeter mi bilinmez ama dizi daha uzun bir süre devam edecek gibi duruyor. En azından çizgi romanın devam ettiğini düşünürsek önümüzde en az 2-3 sezon daha olduğunu söyleyebiliriz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu