Sinema/TV - Haberler

Walking Dead setinde ölümlü kaza!

Televizyon tarihinin en popüler dizilerinden biri olan ve sönük geçen 7. sezondan sonra yeni sezon hazırlıklarına devam eden Walking Dead setinden üzücü bir haber geldi. Yapılan açıklamaya göre sette ölümlü bir kaza yaşanmış durumda.

Comicbook’un haberine göre daha önce birçok projede çalışan John Bernecker isimli dublör, çekimler sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırılmış. Dizinin Amerika’nın Georgia eyaletinde çekimlerine devam edilen Walking Dead setinde 20 feet (6 metre) yükseklikten düşen John Bernecker, kaldırıldığı acil serviste vefat etmiş. Konu ile ilgili ve çekimler ile ilgili fazla detay verilmezken, yaşanan bu kaybın dublörün düşüşte kafasına gelen darbeden dolayı yaşandığı belirtilmiş durumda.

Başta da söylediğim gibi daha önce birçok projede çalışan John Bernecker, daha çok Atlanta bölgesindeki projelerde yer almış. Son olarak Dwayne “The Rock” Johnson’ın yeni filmi Rampage, Marvel sinematik evreninin yeni halkalarından biri olan Black Panther ve Escape Plan 2: Hades filmlerinde yer alan dublör, 8 yıllık kariyerinde 90’dan fazla projede de yer almış.

Konu ile ilgili açıklama yapan AMC kanalı “Daha önce farklı dizi ve sinema projelerinde yer alan yetenekli dublör John Bernecker’ın The Walking Dead setinde yaşadığı kazadan dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. ” ifadesi ile birlikte dublörün kazadan sonra acil bir şekilde Atlanta Hastanesi’ne kaldırıldığını ve dizi çekimlerinin durdurulduğunu da raporlamış. Çekimlerin ne zaman başlayacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu