Oyun Haberleri

Warcraft 3 için test sunucusu eklendi

Evet sevgili Merlin’in Kazanı takipçisi yanlış okumadın, Warcraft 3’e test sunucusu eklendi. Video oyun tarihinin en çok sevilen RTS oyunlarından bir tanesi olan Warcraft 3, yeni bir güncelleme alarak oyuncularını oldukça şaşırttı. Şu anda açık olan test sunucusuna girip oyunun yeni halini oynayabilirsiniz. 15 yıllık oyunun test sunucusunda, oyundan farklı olarak bazı dengeleme değişiklikleri getirilmiş.

Creepler, canavar kamplarını, eşyaları ve daha birçok şeyi dengeleyerek yakın zamanda Warcraft 3’e ekleyecek. Halen Blizzard’ın neden Warcraft 3’e destek verdiğini bilmiyoruz. BlizzCon sırasında Blizzard’ın kurucularından Frank Pearce, yeni fikirlere açık olduklarını ancak yeni nesil oyuncuların artık eski tarz oyunlara ilgisinin kaybolduğunu söylemişti. Bu yüzden yeni bir Warcraft oyunu yapmak istediklerini ancak kendileri için imkanların elverişli olmadığını açklamıştı.

Her ne kadar ufukta yeni bir Warcraft oyunu göremesek de, Blizzard Warcraft 3’ün grafiklerini yenileyerek tekrar oyuncuların karşısına çıkarabilir. Böylece video oyun dünyasının nabzını yoklayan Blizzard, oyuncuların eski tarz RTS’lere karşı olan bakış açısını ölçebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu