Oyun Haberleri

Watch Dogs 2’den cinsel organ paylaşmak yasak! +18

Watch Dogs 2 bugün konsollar için resmi olarak çıktı ve birçok oyuncu şimdiden oyunda bir sürü yol kat etmeye ve oyunun sunduğu yeni ve ince özellikleri keşfetmeye başladı bile. Dün oyunda bulunan gizli bir Ubisoft videosunu sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise çok farklı ve ilginç bir haberle karşınızdayız.

Eğer bilmiyorsanız söyleyelim, Watch Dogs 2’de bazı erkek ve kadın genital bölgeleri tam olarak modellenmiş durumda. Yani yiğidin malı gerçekten de meydanda. Bu elbette oyunun sahip olduğu +18 etiketi yüzünden bir sorun teşkil etmiyor. Ancak Sony bu konuda sağlam bir önlem almış.

Bir PlayStation 4 kullanıcısı olan Adam isimli oyuncu, arka planda duran bir kadın karakterin vajinasını PlayStation’ın Share özelliğini kullanarak Twitter’dan paylaştığı için PSN hesabının kilitlendiğini söyledi.

NeoGAF’te açtığı konuda “Pazar akşamı oyunda bulunan bir arka sokakta yanlışlıkla bir grup kadını havaya uçurdum ve gerçeği gördüm. Ubisoft’ta çalışan bir kişi oyundakı bazı (ya da tüm) kadın karakterlerin vajinasını tam olarak modellemiş” dedi.

“Hemen oyun içi kamera ile bir fotoğrafını çektim ve ardından Twitter’daki arkadaşlarım ve Watch Dogs forumlarında bu tecrübeyi paylaştım. Daha sonrasında oyuna girdiğimde ne çevrimiçi herhangi bir şeye bağlanabildim, ne de PSN’e giriş yapabildim. Hesabım kilitlenmişti.”

Adam’ın paylaştığı fotoğrafı buraya koyamıyoruz ancak aşağıda göreceğiniz videoda Ubisoft’un aslında Watch Dogs 2’de ne kadar ‘çıplak’ çalıştığını görebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu