Sinema/TV - Haberler

Wesley Snipes, Blade filmi hakkında Marvel’a atıfta bulundu

Hollywood endüstrisini son yıllarda etkisi altına alan süper kahraman filmlerinden önce ünlü olan Blade filmleri, azımsanamayacak bir izleyici kitlesini vakti zamanında kendine hayran bıraktı. Vampirlere karşı verilen mücadeleyi anlatan Blade serisinde, Wesley Snipes‘ı vampir avcısı olarak görmüştük. 2000’li yılların başında çıkan Blade filmleri, Wesley Snipes’ın oyunculuğu sayesinde izleyicilerine güzel bir seri sunsa da, son filmi oldukça fazla eleştiriye maruz kalmıştı.

Blade filmleri geri dönecek mi?

Şimdi ise internette Blade filmlerinin yeniden yapımını isteyen bir izleyici grubu, Wesley Snipes‘a neredeyse her gün Twitter’dan ulaşıyor. En sonunda ise Wesley Snipes, hayranlarını cevapsız bırakmayarak bu işin Marvel’a kaldığı ve dişlerinin hala keskin olduğunu belirten bir Tweet attı. Yani günün sonunda oyuncunun kendisinin de yeni bir Blade filminde oynamak istediğini tahmin edebiliriz.

Şu anda eskiye göre bilinirliğini oldukça kaybettiği için Marvel’ın uzak durduğu Blade serisinin geri döneceği günü heyecanla bekliyoruz. Geçtiğimiz dönemde Blade filmleri hakkında konuşan Marvel yetkilisi Kevin Feige, Blade için “Bunun bir gün çok havalı olacağını düşünüyoruz.” söyleminde bulunmuştu.

İlk filmin unutulmaz açılış sahnesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu